Skip links

Managed Services

Wij bieden bedrijven tussen de 5-100 medewerkers de mogelijkheid een eigen IT-afdeling op afstand te implementeren voor een gemiddelde maandprijs van €75,- per medewerker. Hiermee is jouw team verzekerd van onbeperkte IT support via mail, telefoon, Whatsapp, Skype of op locatie. We monitoren en beheren al jullie IT en voeren periodieke analyses van de IT omgeving uit om problemen te voorkomen in plaats van te genezen. Dit alles voor een transparante en vaste prijs die eenvoudig met de ontwikkeling van jouw bedrijf op- en afschaalt.

Wat krijg ik?

“WIJ BIEDEN VOLLEDIGE CONTROLE OVER JOUW IT INFRASTRUCTUUR.”

ZODAT JE ZEKER WEET DAT JE OVERAL AAN HEBT GEDACHT.

Pasfoto van IT consultant Jeroen Potters

Voeg direct specialistische IT kennis toe aan jouw organisatie

PIT Pro voorziet organisaties met 5 – 100 medewerkers in hun gehele IT infrastructuur.

Full service

Door al je IT bij PIT Pro onder te brengen, heb je een vast aanspreekpunt voor support. Wij beheren pro-actief je devices, netwerken en servers, en zorgen dat alles altijd werkt.

IT Beheer

PIT Pro verzorgt compleet IT beheer, denk aan mailmigraties, verhuizing van IT, inrichten van IT in nieuwe ruimte(n), migreren van data en hulp op locatie bij onbekende issues.

Security

Security en privacy worden steeds belangrijker. PIT Pro is gespecialiseerd in Cyber Security en AVG en biedt aanvullende diensten om ondernemers ook op dit gebied te ontzorgen.

Support

Met Managed Services heb je minimaal oponthoud door IT, maximale efficiëntie en werk je veilig d.m.v. de juiste hardware/software en back-ups.

Foto van eigenaar Jeroen Potters achter raam van kantoorpand

24/7 Aandacht voor jouw IT

Hoe fijn is het als jouw medewerkers razendsnel worden geholpen met al hun IT vragen? Als er continu meerdere IT experts met je meedenken? Met Managed Services heb jij dat gevoel van zekerheid op het gebied van IT. Met ruime ervaring in alle segmenten van de IT wordt PIT Pro daadwerkelijk onderdeel van jouw onderneming. Hiermee bedoelen we dat we onze opdrachtgevers behandelen alsof het onze eigen business betreft. Dit alles zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over IT!

NOG NIET OVERTUIGD?

WE LEGGEN GRAAG PERSOONLIJK UIT WAT WE VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN!

Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek.