Skip links

Over PIT Pro

PIT Pro is opgericht in 2009 door Jeroen Potters, vanuit een voorliefde voor Apple en IT. Door de jaren heen is PIT Pro een echte specialist geworden in het beheren van (Apple) ICT-omgevingen voor kleine tot middelgrote organisaties. Met ruime ervaring in alle segmenten van de ICT heeft PIT Pro het doel als het ware onderdeel te worden van jouw onderneming! Hiermee bedoelen we dat we uitdagingen bij onze partners behandelen alsof het onze eigen business betreft. Met als resultaat dat we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen en hen de ruimte geven om te excelleren binnen hun vakgebied.

Ontmoet de mensen van PIT Pro
Foto van eigenaar Jeroen Potters achter raam van kantoorpand

De Mensen van PIT Pro

Pasfoto van IT consultant Aram de Glas

Aram de Glas

Support desk Consultant

Jouw vaste IT-expert voor support op afstand met een passie voor Apple en design.

Pasfoto van IT consultant Jeroen Potters

Jeroen Potters

FOUNDER

Apple fanaat, ICT-expert en tevens oprichter van PIT Pro.

Pasfoto van project manager Thomas Schut

Thomas Schut

Support / project manager

Geen Apple expert, wel een fan. Man van de planning en cijfers.

Pasfoto van senior IT consultant Remie Cremers

Remie Cremers

IT Consultant

PIT Pro’s IT strateeg met een grote voorliefde voor Apple en Tesla.

Pasfoto van junior IT consultant Thomas Boom

Thomas Boom

Junior IT Consultant

Rotterdams IT talent, helpt jou uit de brand op locatie én via de telefoon.

Oude iPhone op een kast

Al je IT altijd in topcondititie

Om precies te weten te komen hoe we dit voor jouw onderneming kunnen realiseren, raden we je aan de telefoon op te pakken en te bellen naar 020-2611450. Vrijblijvend bespreken we dan de situatie van jouw organisatie en je ontvangt vervolgens een plan op maat met kostenraming. Stuur je liever een mail? Dat kan natuurlijk ook, via: contact@pitpro.nl.

LAAT IT EEN  VERSTERKENDE FACTOR ZIJN

Ieder bedrijf is tegenwoordig sterk afhankelijk van IT. Juist daarom zou IT een versterkende factor binnen een organisatie moeten zijn, in plaats van een blok aan het been. De heldere, scherpe dienstverlening van PIT Pro zorgt dat jouw IT altijd voor je werkt.

Full service

Onze gecertificeerde Apple Consultants denken graag met je mee over de ideale IT infrastructuur voor jouw bedrijf. Die realiseren we vervolgens van A tot Z.

Accurate support

Met heldere procedures, snelle reactietijden en proactief advies ben je altijd verzekerd van een IT-omgeving die in optimale conditie is.

Veilig werken

Iedereen binnen de organisatie werkt in een veilige omgeving door een combinatie van de juiste hardware, software en back-ups.

Geen oponthoud

Minimaal werkoponthoud voor alle medewerkers, maximale efficiëntie door het gebruik van handige tools en een vast aanspreekpunt voor IT.

Overzicht

Het complete dienstenpakket van PIT Pro op een rijtje.

Meer over PIT Pro

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN:

PIT Pro IconPIT Pro

4,8 13 reviews

 • Avatar Bart Siebelink ★★★★★ een maand geleden
  Heel blij met PitPro. Ze hebben mij uitstekend geholpen met het instellen van mijn basis-accounts. Daardoor kan ik voortaan veel gemakkelijker gebruikersnamen en automatisch gegenereerde wachtwoorden beheren. En dat op een veilige manier, en op al mijn apparaten, zonder ooit nog bang te hoeven zijn het overzicht te verliezen.
  Mijn hulpverzoek vergt een hoge mate van vertrouwelijkheid. Pit Pro heeft voor mij bewezen dit vertrouwen waard te zijn. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar, deskundig (weten altijd raad) en heel prettig het contact tijdens de advisering/begeleiding.
 • Avatar Wendy Welvaars ★★★★★ 8 maanden geleden
  Ieder bedrijf zal met IT zaken af en toe tegen dingen aanlopen waar hij niet uitkomt. Hoe fijn is het dan dat er iemand op de achtergrond mee kan helpen om het op te lossen. Snel en vakkundig, zodat je weer verder kunt met je normale werk!!
 • Avatar Bart Budding ★★★★★ 9 maanden geleden
  Erg tevreden over de professionaliteit van PIT Pro. Al diverse keren heeft mn Apple me in de steek gelaten, maar PIT Pro niet..... Ik moet er een eindje voor rijden, maar doe dat graag - omdat ik weet dat het wordt opgelost!

 

Bekijk meer reviews bij Google
iPad

Voorkom onnodig oponthoud

Het loont om je IT infrastructuur te monitoren en pro-actief te beheren.
Met Managed Services heb je alle IT veilig ondergebracht bij PIT Pro.
Alles wordt 24/7 bewaakt, inclusief backups van alle servers, computers, laptops en devices. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor support, issues of advies.

Neem nu contact op