Skip links

Over PIT Pro

PIT Pro is opgericht in 2009 door Jeroen Potters, vanuit een voorliefde voor Apple en IT. Door de jaren heen is PIT Pro een echte specialist geworden in het beheren van (Apple) ICT-omgevingen voor kleine tot middelgrote organisaties. Met ruime ervaring in alle segmenten van de ICT heeft PIT Pro het doel als het ware onderdeel te worden van jouw onderneming! Hiermee bedoelen we dat we uitdagingen bij onze partners behandelen alsof het onze eigen business betreft. Met als resultaat dat we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen en hen de ruimte geven om te excelleren binnen hun vakgebied.

Ontmoet de mensen van PIT Pro

De Mensen van PIT Pro

Aram de Glas

Support desk Consultant

Jouw vaste IT-expert voor support op afstand met een passie voor Apple en design.

Jeroen Potters

FOUNDER

Apple fanaat, ICT-expert en tevens oprichter van PIT Pro.

Thomas Schut

Support / project manager

Geen Apple expert, wel een fan. Man van de planning en cijfers.

Olivier Schilling

IT Support

Deze Texelse Apple-expert helpt het liefst op locatie en is groot Star Wars fan.

Remie Cremers

IT Consultant

PIT Pro’s IT strateeg met een grote voorliefde voor Apple en Tesla.

Linkedin Foto junior it consultant

Thomas Boom

Junior IT Consultant

Rotterdams IT talent, helpt jou uit de brand op locatie én via de telefoon.

Al je IT altijd in topcondititie

Om precies te weten te komen hoe we dit voor jouw onderneming kunnen realiseren, raden we je aan de telefoon op te pakken en te bellen naar 020-2611450. Vrijblijvend bespreken we dan de situatie van jouw organisatie en je ontvangt vervolgens een plan op maat met kostenraming. Stuur je liever een mail? Dat kan natuurlijk ook, via: contact@pitpro.nl.

LAAT IT EEN  VERSTERKENDE FACTOR ZIJN

Ieder bedrijf is tegenwoordig sterk afhankelijk van IT. Juist daarom zou IT een versterkende factor binnen een organisatie moeten zijn, in plaats van een blok aan het been. De heldere, scherpe dienstverlening van PIT Pro zorgt dat jouw IT altijd voor je werkt.

Full service

Onze gecertificeerde Apple Consultants denken graag met je mee over de ideale IT infrastructuur voor jouw bedrijf. Die realiseren we vervolgens van A tot Z.

Accurate support

Met heldere procedures, snelle reactietijden en proactief advies ben je altijd verzekerd van een IT-omgeving die in optimale conditie is.

Veilig werken

Iedereen binnen de organisatie werkt in een veilige omgeving door een combinatie van de juiste hardware, software en back-ups.

Geen oponthoud

Minimaal werkoponthoud voor alle medewerkers, maximale efficiëntie door het gebruik van handige tools en een vast aanspreekpunt voor IT.

Overzicht

Het complete dienstenpakket van PIT Pro op een rijtje.

Meer over PIT Pro
iPad

Voorkom onnodig oponthoud

Het loont om je IT infrastructuur te monitoren en pro-actief te beheren.
Met Managed Services heb je alle IT veilig ondergebracht bij PIT Pro.
Alles wordt 24/7 bewaakt, inclusief backups van alle servers, computers, laptops en devices. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor support, issues of advies.

Neem nu contact op