Skip links

Over PIT Pro

PIT Pro is opgericht in 2009 door Jeroen Potters, vanuit een voorliefde voor Apple en IT. Door de jaren heen is PIT Pro een echte specialist geworden in het beheren van (Apple) ICT-omgevingen voor kleine tot middelgrote organisaties. Met ruime ervaring in alle segmenten van de ICT heeft PIT Pro het doel als het ware onderdeel te worden van jouw onderneming! Hiermee bedoelen we dat we uitdagingen bij onze partners behandelen alsof het onze eigen business betreft. Met als resultaat dat we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen en hen de ruimte geven om te excelleren binnen hun vakgebied.

Ontmoet de mensen van PIT Pro
Foto van eigenaar Jeroen Potters achter raam van kantoorpand

De Mensen van PIT Pro

Pasfoto van IT consultant Aram de Glas

Aram de Glas

Support desk Consultant

Jouw vaste IT-expert voor support met een passie voor Apple en design.

Pasfoto van IT consultant Jeroen Potters

Jeroen Potters

FOUNDER

Apple fanaat, ICT-expert en tevens oprichter van PIT Pro.

Pasfoto van project manager Thomas Schut

Thomas Schut

Support / project manager

Geen Apple expert, wel een fan. Man van de operatie en cijfers.

Ferry Bambacht Support medewerker profielfoto

Ferry Bambacht

Customer Success Manager

Onze rots in de branding voor communicatie & support.

Pasfoto van junior IT consultant Thomas Boom

Thomas Boom

IT Consultant

Rotterdams IT talent, werkt achter de schermen aan beheer en onderhoud.

Joey Ligthart - backoffice medewerker

Joey Ligthart

Backoffice medewerker

Student Bedrijfseconomie, houdt onze backoffice en de financiën op orde.

Guido Langendorff

Technical Alignment Manager

Analyseert middengrote IT omgevingen zodat de organisatie op rolletjes loopt.

Rob Scheepstra

IT Engineer

Voert IT projecten uit voor onze klanten, van netwerk tot server, Rob regelt het.

Kuba Was

Apple Support Engineer

Gecertificeerd door Apple, klaar om u te ondersteunen met alles dat technisch is.

Oude iPhone op een kast

Al je IT altijd in topcondititie

Om precies te weten te komen hoe we dit voor jouw onderneming kunnen realiseren, raden we je aan de telefoon op te pakken en te bellen naar 020-2611450. Vrijblijvend bespreken we dan de situatie van jouw organisatie en je ontvangt vervolgens een plan op maat met kostenraming. Stuur je liever een mail? Dat kan natuurlijk ook, via: contact@pitpro.nl.

LAAT IT EEN  VERSTERKENDE FACTOR ZIJN

Ieder bedrijf is tegenwoordig sterk afhankelijk van IT. Juist daarom zou IT een versterkende factor binnen een organisatie moeten zijn, in plaats van een blok aan het been. De heldere, scherpe dienstverlening van PIT Pro zorgt dat jouw IT altijd voor je werkt.

Full service

Onze gecertificeerde Apple Consultants denken graag met je mee over de ideale IT infrastructuur voor jouw bedrijf. Die realiseren we vervolgens van A tot Z.

Accurate support

Met heldere procedures, snelle reactietijden en proactief advies ben je altijd verzekerd van een IT-omgeving die in optimale conditie is.

Veilig werken

Iedereen binnen de organisatie werkt in een veilige omgeving door een combinatie van de juiste hardware, software en back-ups.

Geen oponthoud

Minimaal werkoponthoud voor alle medewerkers, maximale efficiëntie door het gebruik van handige tools en een vast aanspreekpunt voor IT.

Overzicht

Het complete dienstenpakket van PIT Pro op een rijtje.

Meer over PIT Pro

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN:

PIT Pro IconPIT Pro

4,8 13 reviews

 • Avatar Frank Garten ★★★★★ 2 jaar geleden
  MacPot helpt me al jaren om al mijn Apple-apparaten zakelijk optimaal in te zetten. Ze zijn vriendelijk, praktisch en snel in hun adviezen. Kundige medewerkers, die ook weleens iets niet weten en dan niet rusten tot het probleem toch is opgelost. Duidelijke abonnementen voor service, alle hulp vlot online, werken met andere partijen samen om hardware-services aan te bieden (upgrades etc.). Een klein team professionals waar je altijd op kunt terugvallen!
 • Avatar Bart Siebelink ★★★★★ een jaar geleden
  Heel blij met PitPro. Ze hebben mij uitstekend geholpen met het instellen van mijn basis-accounts. Daardoor kan ik voortaan veel gemakkelijker gebruikersnamen en automatisch gegenereerde wachtwoorden beheren. En dat op een veilige manier, en op al mijn apparaten, zonder ooit nog bang te hoeven zijn het overzicht te verliezen.
  Mijn hulpverzoek vergt een hoge mate van vertrouwelijkheid. Pit Pro heeft voor mij bewezen dit vertrouwen waard te zijn. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar, deskundig (weten altijd raad) en heel prettig het contact tijdens de advisering/begeleiding.
 • Avatar A Veldman ★★★★★ 2 jaar geleden
  Was lang voor de oprichting Macpot al jaren bekend met de bijzonder aardige enthousiaste Apple deskundige, eigenaar en oprichter Macpot, Jeroen Potters. Doordat veel andere Apple liefhebbers hem intussen ook hadden gevonden, was het moment daar om er medewerkers bij te zoeken om zo toch aan de vele aanvragen te kunnen voldoen.
  Macpot is hét adres voor snelle, deskundige, betrouwbare hulp voor alle Apple vragen (en alles daaromheen). Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, werken via de telefoon, op afstand of komen langs. Echt een aanrader!

 

Bekijk meer reviews bij Google
iPad

Voorkom onnodig oponthoud

Het loont om je IT infrastructuur te monitoren en pro-actief te beheren.
Met Managed Services heb je alle IT veilig ondergebracht bij PIT Pro.
Alles wordt 24/7 bewaakt, inclusief backups van alle servers, computers, laptops en devices. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor support, issues of advies.

Neem nu contact op