Skip links

IT Consultancy

Heb je een grote IT-uitdaging en wil je graag advies van iemand die op managementniveau meedenkt? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van (grote) IT projecten, durven we te stellen dat we op iedere uitdaging een passend antwoord kunnen geven. Door het slim combineren van de juiste software en hardware, is iedere organisatie efficiënter te maken.

“VOEG DIRECT SPECIALISTISCHE KENNIS TOE AAN JOUW ORGANISATIE”

Pasfoto van IT consultant Jeroen Potters

Beheer betekent inzicht

PIT Pro kent de IT omgeving van klanten door en door en kan in-depth advies geven.

Jarenlange ervaring

Door de gevarieerde klantenkring die PIT Pro bedient, hebben we omvangrijke ervaring met veel verschillende IT projecten.

Continue verbetering

We kennen een sterke focus op het verbeteren van de (IT)-processen van onze klanten en geven gericht advies om processen efficiënter te maken.

Advies op het gebied van IT

Gecertificeerde Apple Consultants

Als gecertificeerd partner van Apple bieden we advies op maat, maar we nemen niet alleen graag Apple zaken onder de loep. Wij helpen klanten met het kiezen van de ideale IT strategie en zijn wij in staat deze strategie invulling te geven met behulp van onze IT oplossingen. Wij kunnen u van advies voorzien op verschillende gebieden. Denk hierbij aan netwerken, hardware, software, security, verhuizingen, datamigraties, etc.

Best practices in IT

We zorgen ervoor dat de organisatie voldoet aan best practices binnen de gebieden hiernaast en geven proactief advies. Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

Indien je bij ons in beheer bent, plannen we periodieke sessies in om de gehele IT-omgeving te controleren op de volgende gebieden:
Core infrastructure
Security
Server infrastructure
Hardware
Software
Business Continuity
AVG

NOG NIET OVERTUIGD?

WE LEGGEN GRAAG PERSOONLIJK UIT WAT WE VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN!

Neem contact met ons op
iPad

Voorkom onnodig oponthoud

Het loont om je IT infrastructuur te monitoren en pro-actief te beheren.
Met Managed Services heb je alle IT veilig ondergebracht bij PIT Pro.
Alles wordt 24/7 bewaakt, inclusief backups van alle servers, computers, laptops en devices. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor support, issues of advies.

Neem nu contact op