Skip links

Projecten

PIT Pro is specialist in (Apple) hardware-, software-, netwerk- en andere IT projecten. Van mailmigraties tot het installeren van een nieuwe router, en van het opschonen van hardware tot IT consultancy bij verhuizingen. Met onze specialistische up-to-date kennis voeren we jouw IT project succesvol uit.

Meer weten?
Foto van eigenaar Jeroen Potters achter raam van kantoorpand

Schakel de expertise van PIT Pro in

PIT Pro kan je bijvoorbeeld helpen met de aanschaf en inrichting van een NAS (Network Attached Server) en heeft ruime ervaring met het opzetten en onderhouden van VPN netwerken en Firewalls. Hierdoor kunnen medewerkers vanuit huis werken op de bedrijfsserver. Heb je een gerelateerde vraag of project? Neem contact met ons op, we bespreken ‘m graag met je!

Pasfoto van senior IT consultant Remie Cremers

Straightforward IT dienstverlening op maat

Enkele voorbeelden van projecten die wij verzorgen:

  • Mailmigraties (Google, Microsoft etc.)
  • Verhuizing van IT en inrichten IT-omgeving nieuwe ruimte
  • Installeren en configureren oude/nieuwe Mac’s
  • Migreren van data
  • IT-consultancy (bijvoorbeeld bij herstructurering of innovatie)
  • Hulp op locatie bij onbekende technische problemen/storingen

Full service

Met onze uitgebreide kennis van Apple, servers, netwerk, back-ups en alles wat met IT te maken heeft, bieden wij een op maat gemaakte dienstverlening.

Accurate support

Met heldere procedures, snelle reactietijden en proactief advies zijn onze partners altijd verzekerd van een IT-omgeving die in optimale conditie is.

Veilig werken

Iedereen binnen de organisatie werkt in een veilige omgeving door een combinatie van de juiste hardware, software en back-ups.

Geen oponthoud

Minimaal werkoponthoud voor alle medewerkers, maximale efficiëntie door het gebruik van handige tools en een vast aanspreekpunt voor IT.

Overzicht

Het complete dienstenpakket van PIT Pro op een rijtje.

Meer over PIT Pro

Met kennis, expertise en persoonlijke aandacht zorgt PIT Pro voor de complete IT infrastructuur van jouw organisatie. PIT Pro levert on demand services, maar kan ook de gehele IT van een organisatie in beheer nemen. Zo is PIT Pro jouw partner in IT.

iPad

Voorkom onnodig werkoponthoud

Het loont om je IT infrastructuur te monitoren en pro-actief te beheren.
Met Managed Services heb je alle IT veilig ondergebracht bij PIT Pro.
Alles wordt 24/7 bewaakt, inclusief backups van alle servers, computers, laptops en devices. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor support, issues of advies.

Neem nu contact op