Skip links

IT supportdesk

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is on demand support: hulp bij al jouw IT vragen. Waar mogelijk op afstand, maar net zo graag op locatie. PIT Pro ondersteunt met hardware, software, security en netwerken en faciliteert zo complete werkplekken voor jouw organisatie.

Meer weten

“EEN VAST AANSPREEKPUNT VOOR JE IT”

al je medewerkers kunnen bij onze supportdesk terecht met hun IT vragen

Pasfoto van senior IT consultant Remie Cremers

Hulp met al je IT problemen

PIT Pro ondersteunt bij uiteenlopende IT vraagstukken. Met kennis van de complete (Apple) IT infrastructuur zijn we een gewaardeerde partner in IT. We monitoren uw werkplekken op afstand en leveren zo accurate en snelle support.

Hardware

PIT Pro is expert op het gebied van (Apple) hardware en ondersteunt bij alle server-, computer- en netwerkissues, remote of op locatie.

Software

Door al uw benodigde software slim in beheer te nemen, kunnen we accurate support leveren voor software gerelateerde issues wanneer dat nodig is.

Security

PIT Pro biedt zijn klanten extra services voor o.a. virus- en malwaredetectie, spambescherming, detectie mogelijke datalekken, dark web scanning en passwordmanagement.

Support

Onze telefonische helpdesk is altijd bereikbaar voor vragen, problemen of andere issues. Ook plannen eenvoudig zelf een afspraak in onze agenda.

PIT Pro support

Onze supportdesk is bereikbaar van 9.00-18.00 en vaste klanten kunnen gemakkelijk in onze agenda een supportafspraak boeken. We leveren niet alleen support op Apple-gebied, maar zijn ook experts voor:

  • Internet- en netwerkbeheer
  • Synology
  • Google G-suite
  • Kerio mailservices
  • Andere Cloud-applicaties

Voor specifieke vragen kun je altijd het beste even contact met ons opnemen.

Neem contact op

NOG NIET OVERTUIGD?

WE LEGGEN GRAAG PERSOONLIJK UIT WAT WE VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN!

Neem contact met ons op

Overzicht

Het complete dienstenpakket van PIT Pro op een rijtje.

Meer over PIT Pro
iPad

Voorkom onnodig oponthoud

Het loont om je IT infrastructuur te monitoren en pro-actief te beheren.
Met Managed Services heb je alle IT veilig ondergebracht bij PIT Pro.
Alles wordt 24/7 bewaakt, inclusief backups van alle servers, computers, laptops en devices. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor support, issues of advies.

Neem nu contact op