Skip links

PLAN EEN VRIJBLIJVENDE INTAKE

Wat leuk dat je deze actiepagina hebt gevonden via een van onze partners! We helpen je graag de controle terug te nemen over jouw IT-omgeving. Heb je een lastige uitdaging of merk je gewoon dat de IT-omgeving van jouw bedrijf alsmaar uitgebreider en complexer wordt? Ons doel is om jou volledig te ontzorgen op het gebied van IT. Dit betekent een no-nonsense aanpak met duidelijke analyses, snelle communicatie en directe actie op basis van jouw wensen. Twijfel niet langer en plan nu je gratis kennismakingsgesprek in om te sparren over een oplossing op maat die past bij jouw bedrijf!

logo_ICTWaarborg

PIT Pro IconPIT Pro

4,8

“WIJ BIEDEN VOLLEDIGE CONTROLE OVER JOUW IT INFRASTRUCTUUR.”

ZODAT JE ZEKER WEET DAT JE OVERAL AAN HEBT GEDACHT.

Pasfoto van IT consultant Jeroen Potters

Onbeperkt support voor je hele team

Al je IT problemen worden snel en accuraat opgelost. Doordat we 24/7 alle hardware en software monitoren kunnen we adequaat handelen.

Geen omkijken meer naar IT

Wij nemen alle monitoring, updates, contact met providers, gebruikersbeheer, documentatie en configuratie van de gehele IT omgeving over.

Proactief en continue verbetering

Daarnaast geven wij ook proactief advies om de inrichting van je IT doorlopend te verbeteren op basis van onze monitoring feedback.

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten

Pasfoto van IT consultant Aram de Glas

Aram de Glas

Support desk Consultant

Jouw vaste IT-expert voor support op afstand met een passie voor Apple en design.

Pasfoto van IT consultant Jeroen Potters

Jeroen Potters

FOUNDER

Apple fanaat, ICT-expert en tevens oprichter van PIT Pro.

Pasfoto van project manager Thomas Schut

Thomas Schut

Support / project manager

Geen Apple expert, wel een fan. Man van de planning en cijfers.

Pasfoto van senior IT consultant Remie Cremers

Remie Cremers

IT Consultant

PIT Pro’s IT strateeg met een grote voorliefde voor Apple en Tesla.

Pasfoto van junior IT consultant Thomas Boom

Thomas Boom

Junior IT Consultant

Rotterdams IT talent, helpt jou uit de brand op locatie én via de telefoon.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN:

PIT Pro IconPIT Pro

4,8 13 reviews

 • Avatar Frank Garten ★★★★★ 2 jaar geleden
  MacPot helpt me al jaren om al mijn Apple-apparaten zakelijk optimaal in te zetten. Ze zijn vriendelijk, praktisch en snel in hun adviezen. Kundige medewerkers, die ook weleens iets niet weten en dan niet rusten tot het probleem toch is opgelost. Duidelijke abonnementen voor service, alle hulp vlot online, werken met andere partijen samen om hardware-services aan te bieden (upgrades etc.). Een klein team professionals waar je altijd op kunt terugvallen!
 • Avatar Bart Siebelink ★★★★★ een jaar geleden
  Heel blij met PitPro. Ze hebben mij uitstekend geholpen met het instellen van mijn basis-accounts. Daardoor kan ik voortaan veel gemakkelijker gebruikersnamen en automatisch gegenereerde wachtwoorden beheren. En dat op een veilige manier, en op al mijn apparaten, zonder ooit nog bang te hoeven zijn het overzicht te verliezen.
  Mijn hulpverzoek vergt een hoge mate van vertrouwelijkheid. Pit Pro heeft voor mij bewezen dit vertrouwen waard te zijn. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar, deskundig (weten altijd raad) en heel prettig het contact tijdens de advisering/begeleiding.
 • Avatar A Veldman ★★★★★ 2 jaar geleden
  Was lang voor de oprichting Macpot al jaren bekend met de bijzonder aardige enthousiaste Apple deskundige, eigenaar en oprichter Macpot, Jeroen Potters. Doordat veel andere Apple liefhebbers hem intussen ook hadden gevonden, was het moment daar om er medewerkers bij te zoeken om zo toch aan de vele aanvragen te kunnen voldoen.
  Macpot is hét adres voor snelle, deskundige, betrouwbare hulp voor alle Apple vragen (en alles daaromheen). Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, werken via de telefoon, op afstand of komen langs. Echt een aanrader!

 

Bekijk meer reviews bij Google

NOG NIET OVERTUIGD?

WE LEGGEN GRAAG PERSOONLIJK UIT WAT WE VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN!