Skip links

Welkom bij PIT Pro!

Het zal je hopelijk niet ontgaan zijn als relatie van PIT Pro: wij zijn toegetreden tot het Apple Consultants Network en heten geen Macpot meer! Lees hieronder alles over onze nieuwe naam en plannen.

Van Macpot naar PIT Pro

Ruim tien jaar geleden werd Macpot opgericht door Jeroen Potters, in 2009 om precies te zijn. In de loop der jaren is Macpot uitgegroeid tot een meerkoppig team van Apple nerds. Daarmee is de focus ook meer komen te liggen op het beheren van omgevingen voor bedrijven vanaf 5 medewerkers. Met deze groei en verschuiving in focus werd het voor Macpot ook tijd om de bestaande interne kennis officieel te laten erkennen door Apple. Oftewel, toetreding tot het Apple Consultants Network.

Doordat Apple de inschrijvingen voor dit netwerk maar zeer beperkt openzet, duurde het helaas nog 1,5 jaar voordat we ons überhaupt konden aanmelden. Daarbij lazen we in de kleine lettertjes dat het niet is toegestaan om Apple productnamen onderdeel van jouw bedrijfsnaam te maken als je wilt toetreden. Dit betekende dat we moesten kiezen tussen onze geliefde naam Macpot en toetreding tot het Apple netwerk. Zoals je onderhand zult hebben gemerkt, hebben we gekozen voor het laatste.

Het verzinnen van een nieuwe naam bracht eveneens uitdagingen met zich mee. Want, hoe kundig we zijn met IT, zo onbedreven zijn we in het creatieve proces dat een nieuwe naam bedenken inhoudt. Hierop hebben we besloten de kracht van ons netwerk te testen door middel van een winactie. Degene die de beste, meest passende naam opstuurde, kon een iPad winnen. De winnaar Jeroen J. diende PIT Pro in en schreef hierbij het volgende:

PIT is een speelse verwijzing naar een appel (Apple) en staat ook voor Potters IT.  De toevoeging van Pro onderstreept ons streven om iedereen als een Pro te helpen en het allitereert best prettig.

En de rest is geschiedenis.

Logo PIT Pro

Wat kun je van PIT Pro verwachten in de toekomst?

Wij blijven onze dienstverlening constant optimaliseren en professionaliseren. Vandaar dat met de naamswijziging onze huisstijl flink is aangepakt en deze op zoveel mogelijk communicatiekanalen consistent is doorgevoerd. Wij hopen natuurlijk enorm dat deze jullie bevalt. Daarnaast kwamen we tot de conclusie dat het zonde is dat we de kennis van onze IT experts niet op een meer publieke wijze met jullie delen. Hierop hebben we besloten (opnieuw) actief te worden op verschillende communicatiekanalen:

  1. Onze blogpagina op de website (www.pitpro.nl/nieuws). Hier vind je alle gratis content die wij gaan creëren om jou sneller verder te helpen in de Apple wereld. Daarnaast vind je er relevant nieuws en bijbehorend advies over alle grote onderwerpen binnen IT. Denk hierbij aan veranderingen bij grote cloud/mail partijen (Google, Microsoft etc.), software- en productupdates en tips over werken met Apple apparatuur.
  2. Facebook (Like PIT Pro hier). Hier kun je eenvoudig op de hoogte worden gesteld van onze nieuwsberichten direct in je niet-zakelijke tijdlijn.
  3. LinkedIn (Volg PIT Pro hier). Vind je het prettiger om op jouw sociale media werk en privé gescheiden te houden? Kies er dan voor om PIT Pro te volgen via LinkedIn.
  4. Twitter pagina (Volg ons hier). Ben je een actieve Twitteraar? Dan heeft Twitter wellicht jouw voorkeur.

Hopelijk zien/spreken we elkaar snel via een van deze kanalen. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, gebruik dan het contactformulier.

 

Heb je een idee of verzoek voor onze volgende blog? Laat het ons weten in de reacties hieronder!