Skip links

De beste Apple kerstgeschenken voor jouw team of zakelijke relaties!

Ben je dit jaar op tijd begonnen met nadenken over een eventueel eindejaar-/kerstgeschenk voor je team of meest gewaardeerde zakelijke relaties? Ben je het zat voor de zoveelste keer een saai, ouderwets kerstpakket samen te stellen? Verras jouw netwerk dan eens met een Apple-gerelateerd product in plaats van het standaard kistje met wijn, chocola en pasta. Sommige producten zijn nu zelfs extra voordelig te bestellen in verband met alle Black Friday deals. Wij hebben de leukste opties alvast voor je op een rij gezet. Op zoek naar een partij die je over de beste en meest passende keuze kan adviseren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

#5. De Apple AirPods (Pro)

De rage zal je hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan zijn. De Apple AirPods zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en regelmatig lijkt het alsof mensen onderweg een uitgebreid gesprek voeren met zichzelf. De draadloze oordopjes van Apple hebben de wereld van koptelefoons op z’n kop gezet en niet alleen muziek luisteren, maar vooral ook telefoneren nóg eenvoudiger gemaakt.

Dit zijn twee activiteiten die natuurlijk ook veelvuldig op de werkvloer voorkomen. Door jouw medewerkers Apple AirPods cadeau te doen, zorg je dus niet alleen voor hele blije teamleden, maar ook nog eens voor verhoogde efficiëntie op kantoor. Indien jouw team voornamelijk in een kantoortuin werkt valt er met het upgraden naar de Pro-versie van de AirPods nog een voordeel te behalen. Deze zijn namelijk noise-cancelling.

Wat het extra eenvoudig maakt voor een medewerker om zich in een drukke omgeving af te sluiten van al het kantoorgeluid en zich zo beter te concentreren. Dus waar wacht je nog op? Een top kerstgeschenk waarmee je ook nog eens jouw bedrijfsresultaat een boost kunt geven, twee vliegen in één klap!

Apple AirPods drie verschillende modellen

 

#4. Een Apple Watch

Heb je een groter budget te besteden en wil je zeker weten dat je de show steelt onder jouw zakelijke relaties? Bekijk dan eens de verschillende modellen Apple Watch. Een horloge mag dan wel weer duurder zijn dan de AirPods, maar bevat natuurlijk ook nog veel meer functionaliteiten. De Apple Watch is niet alleen als horloge te gebruiken, maar ook de meeste functies van de iPhone worden ondersteund. Dan denk je misschien, maar een horloge is toch zeer smaak gevoelig? Dat klopt.

Maar de slimme horloges van Apple zijn gelukkig ook nog eens enorm functioneel voor mensen die graag sporten (of meer zouden willen sporten). De horloges bevatten namelijk een GPS functie waarmee je inzicht krijgt in je fysieke inspanningen door de dag heen, zijn waterdicht en voorzien van een hartslagmeter. Dus mocht de ontvanger toch liever een “traditioneel” horloge dragen in het dagelijks leven, dan zal hij of zij er alsnog plezier van hebben tijdens het hardlopen, fietsen of zwemmen!
Apple Watch series 6 zwart

#3. De HomePod (Mini)

Wellicht een wat onbekender product uit de Apple lijn: de HomePod en de nieuwe HomePod Mini. Deze slimme speakers zijn ontwikkeld met geavanceerde spraakbesturing (via Siri) en kun je dus eenvoudig commando’s geven en vragen stellen met je stem. Dit is niet alleen heel erg leuk, maar ook super handig thuis of op kantoor.

Daarnaast kan de HomePod als een centrale hub fungeren voor andere smart home apparatuur. Zeker de HomePod Mini valt met z’n relatief lage prijs mooi binnen het gemiddelde budget voor een kerstgeschenk. Wil je weten wat de exacte verschillen zijn in functionaliteit? Bezoek dan hier de website van Apple voor een duidelijk en uitgebreid overzicht.

Apple HomePod en Mini

#2. Een Apple iPad (Mini)

In dezelfde prijsklasse als de Apple Watch zijn de Apple iPad en iPad Mini te vinden. Apple heeft met haar strakke tablets de harten van de wereld natuurlijk al jaren geleden veroverd. Maar dit maakt dit handige apparaat er niet minder geliefd om. Nog steeds vliegen ze als warme broodjes over de toonbank en volgen de nieuwe modellen elkaar in rap tempo op.

De iPad Pro zou onderhand zelfs al krachtiger zijn dan een gemiddelde MacBook. Dit komt voornamelijk doordat de iPads al op Apple’s eigen A12-chip draaien. Wat het mogelijk maakt software en hardware naadloos op elkaar af te stemmen en zo ongeëvenaarde prestaties te bewerkstelligen. Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor een zakelijk geschenk allemaal zijn binnen de iPad collectie? Of zie je gewoonweg door de bomen het bos niet meer?

Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze Apple Consultants voor een omvangrijk advies, je kunt ons hiervoor direct verblijvend een afspraak boeken via Calendly, mailen op support@pitpro.nl of bellen naar 020-2611450. Het is tegenwoordig ook mogelijk om dit soort iOS bedrijfsapparatuur actief te managen via MDM, lees er hier alles over.

Apple iPads meerdere modellen zwart en wit

#1. Een originele MacBook beschermhoes

We hebben het beste voor het laatste bewaard. Voor veel bedrijven zullen bovenstaande producten wellicht te veel kosten met zich meebrengen om het hele team of zakelijk netwerk cadeau te doen. Daarom sluiten we deze lijst af met een voor iedere organisatie betaalbare en originele optie. Vaak zijn beschermhoezen namelijk eentonig en saai. Waarom zou je daar niet mee breken en jouw teamleden een persoonlijke, opvallende hoes cadeau geven?

Helaas maakt ook Apple zich schuldig aan de toch wat saaie trend van effen, zakelijke designs als het om beschermhoezen gaat. Daarom wijken we voor deze laatste geschenktip af van Apple’s eigen lijn. Een goed voorbeeld van een partij waar je originele, kwalitatief hoogstaande hoezen kunt vinden is: Wouf.

Wouf’s laptop hoezen zijn niet alleen zeer stijlvol, maar ook nog eens milieuvriendelijk geproduceerd. Alhoewel de collectie voornamelijk op vrouwen is gericht, denken wij dat de gemiddelde Nederlandse man ook niet zal terugschrikken van een wat gewaagder design!

MacBook laptophoes met luipaard print

Hopelijk hebben we je een klein beetje op weg kunnen helpen bij het vinden van een geschikt zakelijk Apple cadeau. Laat je ons weten of het is gelukt? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om 1 van deze producten in bulk in te kopen? Laat het ons dan weten via de contactpagina